Diyet Günlüğüm Sizlerle

Diyet Günlüğüm Sizlerle

10 Eylül 2018 Pazartesi

Bu Kitap Sizi Çok Değiştirecek!


Bugün size bu yaz okuduğum ve son zamanlarda beni etkileyen Fransa’nın bestsellerı olan favori romanımdan bahsececeğim.

Yan Pasaj Yayınevi’nden çıkan “İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar” isimli, akılda kalması birazcık zor olan bu kitabın yazarı Fransızların çok sevdiği yazar Raphaelle Giordano.

Kitapta modern dünya insanın sorunlarından bahsediliyor. Özellikle de kadınlarının sorunlarını çok iyi analiz etmiş, onlara etkili çözümler sunmuş ve bunları da çok akıcı, çok keyifli bir dille okura aktarmayı başarmış. Öyle ki kitabı çocuklara rağmen sadece e iki günde bitirdim.

Bir annenin sevdiği bir kitabı 2 günde bitirebilmesi nasıl bir mucizedir bilen bilir :)


Özellikle kadınlar bu kitabı neden okumalı?

İşinizden mutsuzsanız, son zamanlar sıklıkla hayatınızdan şikayet ediyorsanız, ,ilişkinizle ilgili bir çıkmazdaysanız ya da kendini artık boşlukta hisseden bir anneyseniz mutlaka bazı sorularınıza yanıtlar bulacaksınız.

Kitabı okurken ana karakterin hayallerinin peşinden koşma yani değişme/değiştirme sürecinde siz de Camille’le birlikte umutlanacak, çaresizliğe kapılacak, başaracak, tökezleyecek, düşüp, kalkacaksınız. Aslında bence kitabın bu kadar başarılı olmasının ve kadınlar tarafından çok sevilmesinin sebebi de bu…

Kitabın kahramanı tıpkı bizim gibi biri. Hayatındaki anlamı arayan, kimi zaman karamsarlığa düşen, kendi rutininde yaşayıp giden, çoşku/heyecan kelimesinin ne demek olduğunu unutmuş, değişmek/değiştirmek isteyip de nereden başlayacağını bilemeyen, konfor alanından çıkmaya korkan, hayatında bir şeylerin eksikliğini hisseden, çocukluk hayallerinden çoktan vazgeçmiş bir kadın olması.

“Bu roman sizi adım adım mutluluğa götürecek!” diyor ve daha fazla uzatarak kitapla ilgili başka tüyo vermiyorum ve almak isteyenler için kitabın linkini tam da buraya bırakıyorum. 

Şimdiden iyi okumalar!

Kitabı satın alma linki:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder